Företagsstafett

Företagsstafetten är avgjord för detta år. Stort grattis till medaljtrion MKM Solutions, Räddningsverket och Metallteck Wiklund.

Tack till alla som deltog, vi kör på nytt nästa år.

RESULTAT 2024


Varmt välkomna till årets spännande stafett!

Vi är glada över att vi har sammanlagt 19 lag som kommer att starta på tisdagen. Starten sker kl. 19.00 vid Larsmo Idrottspark och vi ser fram emot en fantastisk kväll tillsammans. Startlistan hittas här under. 

STARTLISTA

Stafetten skidas enligt följande:   

Sträcka 1:     2km (K)

Sträcka 2:  4 km (K)

Sträcka 3:  2 km (F)

Under stafetten kommer vi att skida runt en 2 km slinga, där de som har en 4 km sträcka skidar två varv.  Varvningen sker direkt efter viadukten, utan att passera start- och målområdet. Övriga banor är avstängda för att göra det tydligt.

Tävlingskansliet öppnar kl. 18. Nummerlapparna ges ut lagvis. Vi kommer att använda nummerlappar med serienummer 100, 200 och 300. Första sträckan i laget ska ha nummerlappar som börjar på 1, andra sträckan på 2 och sista sträckan på 3. Det alltså första numret som säger vilken sträcka man skidar.  

Efter att ni har kommit i mål väntar varm saft och korv som belöning. För de som vill ha något mer finns försäljning av kaffe med tilltugg inne i sportstugan. Vi vill även påminna er om att publik är varmt välkommen att delta och heja på er!

Omklädningsrum och WC hittas inne i sportstugan.


För de som behöver låna en junior till stafetten, vänligen meddela Veronika Holm på 050 531 1520 via textmeddelande.

Prisutdelningen sker ca.10 minuter efter sista målgång. De tre första lagen premieras.

Vi ser fram emot en fantastisk och rolig stafett tillsammans med er alla!

Inbjudan till Företagsstafetten hittar du HÄR

Startlista 2024