Skidträning januari

Program för januari, träning och serietävlingar

Gott Nytt År på er alla! Äntligen är vi igång med våra träningar på snö och så roligt att vi var så många! Vi kommer inte att ha någon skidskola i år, utan vi fortsätter på vårt koncept, Träna tillsammans, och nya är välkomna med när som helst.

Nytt för i år är en km-samlar lista som vi kommer dela ut, eller om man vill printa ut den själv.  För varje km du skidar får du sätta ett kryss i en tabell och det kommer att finnas olika nivåer att försöka nå upp till. Den lägsta nivån är 50 km, nästa 100 km, den tredje 250 km osv. Listan är tänkt för de som är födda 2007 och senare, alltså de som skidar i klassen under 12 och yngre. Ju högre upp du når, desto större pokal får du på skidavslutningen. Kryssa/färglägg för alla kilometrar du skidat under denna säsong.

Vill du samla till ännu en pokal så kan du delta i serietävlingarna eller andra tävlingar som ordnas i nejden. Serietävlingarna är föreningens egna lekfulla tävlingar där de som skidar i klasserna under 6 år och 8 år skidar utan tidtagning. Det finns även en allmän klass, så även föräldrarna får ta upp pulsen ordentligt. J Priser åt alla i juniorklasserna. Anmälningslänk finns på ifbrahe.idrott.fi

Vill man delta i tävlingar som ordnas utanför föreningen behövs ett skipass eller tävlingslicens som man skaffar via suomisport.fi.  Fråga efter mera info om detta av tränarna.

I februari blir det även nån träning i Larsmo.

Utförligare info om våra träningar skickas i träningsgruppernas  whatsapp grupper. Är ni inte med så skicka meddelande till nån av tränarna, så sätter vi till er.

8.1                 Serietävling i V-by, klassisk stil, nummerutdelning ca. kl. 18.10

10.1               Träning för alla grupper kl 18 i V-by, klassiskt

12.1               Tävling Vöråspelen, klassiskt

13.1               Tävling Solf parklopp, skate

17.1               Träning för alla grupper kl 18 i V-by, fristil

19-20.1         Tävling ÖIDM i Malax, individuella sträckor klassiskt, stafetter K+F+F

22.1               Serietävling i Larsmo

24.1               Träning för alla grupper kl 18 i V-by, fristil

26.1               Tävling Mini-Seljes, fristil

31.1               Träning för alla grupper kl 18 i V-by, klassiskt

Kategorier:
Skidning